CRUISE KROATIË ERVARING

Vergezel ons op een Mediterane cruise die je in staat stelt om de verborgen schoonheden van de Kroatische kust, één van de mooiste van Europa, te ontdekken. Kroatië staat bekend om zijn betoverende eilanden en zijn duizend jaar oude steden. Kom aan boord en ontdek zelf waarom Kroatië een van ‘s werelds beste vakantie- en cruisebestemmingen is geworden.

Onze Kroatische cruise-pakketten bieden unieke cruise-ervaringen. Op maat gemaakt om aan individuele behoeften te voldoen, onze pakketten zijn een gegarandeerd succes voor uw perfecte Europese zomervakantie. Misschien wilt u uw gezin meenemen voor een onvergetelijke vakantie? Of je droomt van een perfecte romantische huwelijksreis in Europa? Misschien wilt u de drukte van toeristen vermijden en gewoon genieten van de schoonheid van de Kroatische kust, zijn beroemde nationale parken en de iconische eilanden? Bij ons kunt u dit allemaal hebben!

De verscheidenheid van onze cruise-arrangementen en routes biedt een scala aan perfecte vakantie-ervaringen voor gezinnen, pas getrouwden, paren en groepen. We bieden ook charters aan voor uw eigen luxe vakantie op maat.

Geniet van uw onvergetelijke Kroatische zomer op een cruise van een week, ver weg van de drukte. Onze krachtige, gloednieuwe, kleine cruiseschepen zullen u brengen waar grotere schepen niet kunnen komen, naar de harten van oude steden en naar die aangename zwemstops in ongerepte inhammen en baaien van eilanden. Bij ons zijn de adembenemende natuur, de nationale parken en de spectaculaire historische bestemmingen aan de Kroatische kust binnen handbereik. Net alsof u vaart aan boord van uw eigen privéjacht, maar aan een betaalbare prijs!

Om aan uw verfijnde cruiseverwachtingen te voldoen, zijn onze schepen uitgerust met ultramoderne navigatieapparatuur en meerdere beveiligingssystemen. Daarenboven, onze voorzieningen op het schip omvatten compleet uitgeruste, comfortabele hutten met airconditioning en privéfaciliteiten, WiFi aan boord, restaurant, bar en lounge, een zonneterras met jacuzzi op het dak, zwemplatforms en nog veel meer.
En, last but not least, onze vloot bestaat uit kleine cruiseschepen, die allemaal familiaal worden gerund door ervaren Kroatische bemanningen en kapiteins.

Kom aan boord en geniet van je beste Europese cruisevakantie ooit. Kroatië verwelkomt je!

Bestemmingen

ONTMOET DE VLOOT EN ZIJN BEMANNING

Ga met ons mee op een Mediterane cruise die je in staat stelt om de verborgen schoonheden van de Kroatische kustlijn, de betoverende eilanden en de duizend jaar oude steden te ontdekken is beter dan ontgrendelen. Kies één van onze cruise pakketten en ontdek waarom Kroatië wordt aanzien als één van ‘s werelds topvakantiebestemmingen voor cruises.

Om aan uw verfijnde cruiseverwachtingen te voldoen, zijn onze schepen uitgerust met ultramoderne navigatieapparatuur en meerdere beveiligingssystemen. Al onze jachtachtige schepen beschikken ook over voorzieningen zoals volledig uitgeruste, comfortabele hutten met airconditioning en privéfaciliteiten, WiFi aan boord, restaurant, bar en lounge, zonneterras met jacuzzi op het dak, zwemplatforms en nog veel meer.

Goed gebouwd en wendbaar, onze kleine maar krachtige schepen bengen u naar plaatsen waar grotere schepen niet kunnen komen. We zullen door de smalle waterwegen navigeren naar de harten van bruisende mediterrane steden, voor anker gaan in verborgen inhammen en ongerepte baaien, aanmeren in kleine eilandhavens. Vergeet de tijdverspillende en vervelende ontscheping. Bij ons zijn de adembenemende natuur en spectaculaire historische bestemmingen binnen handbereik, net alsof u aan boord bent en cruist met uw eigen privéjacht.

En, last but not least, al onze schepen worden familiaal gerund. Onze volledige Kroatische bemanningen en kapiteins stammen af van generaties zeevaarders die al eeuwenlang de Adriatische Zee, de Middellandse Zee en de wereldzeeën bevaren. Dit zijn lokale mensen die de zee kennen en waarderen en die hun uiterste best zullen doen om aan uw wensen tegemoet te komen en uw vakantie in Kroatië zo aangenaam mogelijk en onvergetelijk te maken.

Kom aan boord en geniet van je beste vakantie-ervaring ooit. Kroatië verwelkomt je!

KROATISCHE CRUISE SPECIALISTEN

Ambassador Travel, uw Kroatische Cruise specialist, heet u welkom in Kroatië!
Onze Kroatische Cruise-pakketten zullen voor u de schoonheden van dit Zuid-Europese en Mediterrane land ontgrendelen. Kom aan boord en ontdek zelf waarom Kroatië één van ‘s werelds beste vakantie- en cruisebestemmingen is geworden.

Ambassador Travel is een reisbureau gevestigd in de wereldberoemde Kroatische stad Dubrovnik. Wij zullen uw volledige reis in Kroatië regelen, bieden het volledige dienstengamma aan van hotelreserveringen, transfers en excursies in Kroatië en daarbuiten.

Ambassador Travel begon als een enthousiaste droom die werd gedeeld door een kleine groep mensen die voor grote hotelketens en bedrijven werkten. Vandaag bestaat ons team uit enthousiaste en zeer bekwame vakmensen, die elk meer dan 20 jaar ervaring hebben in de reis-, toeristische- en cruise-industrie.

Onze zorgvuldig ontworpen en betaalbare cruiseroutes slaan Kroatische hotspots zoals de bruisende steden Dubrovnik en Split niet over.. Maar onze routes maken ook gebruik van het zeilen zonder de grote botenradar, naar de meest verbazingwekkende zonsondergangen en verbluffend mooie uitzichten. Onze gloednieuwe jachtachtige schepen leggen aan of meren aan op de oude pittoreske eilandhavens, waar u zich kunt mengen met de lokale bevolking en kunt genieten van het meest romantische diner in een gezellige taverne waar heerlijke Kroatische culinaire specialiteiten en beroemde wijnen worden geserveerd. Voeg zwemstops toe in het doorschijnende water van verborgen inhammen en baaien onderweg, misschien een ontspannen wandeling of duik in het hart van één van de nationale parken van Kroatië, waar een koppige ezel het enige obstakel is dat jouw weg kruist – en je snapt het plaatje.

Geniet van onze hoogwaardige diensten en heb vertrouwen in Ambassador travel, uw Kroatische Cruise Specialist!

De wereld is een boek en degenen die niet reizen, lezen slechts één pagina.
St. Augustinus (354-430)

Contacteer ons

Houd er rekening mee dat onze uitzendkrachten, bemanningen en kapiteins de Nederlandse taal niet spreken. Voor alle praktische doeleinden, inclusief alle soorten schriftelijke en gesproken communicatie, gebruiken we altijd de Engelse taal.
Onze excuses voor het ongemak dat dit kan veroorzaken en we stellen uw begrip op prijs terwijl we voortdurend onze klantentevredenheid verbeteren.
We zullen ons uiterste best doen om uw Kroatische Cruise vakantie hoogst aangenaam en onvergetelijk te maken!

Cruisen& Pakketen

Ontdek het allerbeste van Kroatië met ons!
error: Content is protected !!